Gjirafa ne keni

Description

Details

  • 2453
  • 0
  • 1
  • 0

Comments

Mendim Idrizi

Mendim Idrizi 2013-10-30T12:44:09+0000

Te Lumt Xhelal je nji fotograf i dalluar me fotografite qe ke bere.dhe mendoj qe je i vetmi qe ke aritur te besh foto ne vende qe nuk do mund te arinte cdo kush.

0

Share This Fotografet.COM

Color Palette

Author

Xhelal kqiku

Xhelal kqiku

I lindur ne Gjilan

Follow Me

Tags

More From Fotografet.COM

20190321_194503 Protesta Afër vetës Shikimi Untitled-1 Reflection Shikimi Hena ne Prishtine DSCF2055 Light Painting 8 Foto e bere ne Leshnice Around Albania

Favorites 1

Dudi