Tavolinat gjenden ne Leshnice

Description

Kjo foto eshte bere ne Leshnice ,\r\nTavolinat ku turistet ulen dhe pushojne.

Details

  • 1050
  • 0
  • 0
  • 0

Comments

Share This Fotografet.COM

Color Palette


Tags

More From Fotografet.COM

Lulerradhiqe(pipilija) Guitar Black & White Love is the way THINK GREEN YUGO Light Painting 2 Light Painting 8 Prishtina Naytrë! Pije Freskuese DSCN0388 Eupodes corolla