All Blogs

Universiteti i Harvardit ofron një kurs online falas fotografie

Published by Mendim Idrizi · 2017-01-16T20:30:37+0000

Nëse objektivat tuaja për 2017 janë të realizoni foto më të bukura, ne ju sugjerojmë ti hidhni një sy këtij trajnimi falas nga Universiteti i Harvardit.

Shkolla e cila u ngeci në fyt Mark Zuckerberg-ut dhe Bill Gates ka ngarkuar një trajnim të tërë fotografie në ALISON, një prej “magazinave” të shumta për të mësuar online.

Trajnimi përmban 12 module dhe mbulojnë themelet e fotografisë që nga softueri gjer tek hardueri. Moduli i 13 është një testim të cilin nëse e kaloni me 80% sukses do të merrni një certifikatë të cilën mund ta varni në mur.

Por ky trajnim ka një problem të vockël sepse daton nga 2009. Edhe pse mjetet janë të njëjtat me ato që disponojmë sot, parimet ngelen të njëjtat. (PCWorld Albanian)


Exposing Digital Photography - Harvard Extension School

Published by Mendim Idrizi · 2017-01-16T19:56:39+0000

DGMD E-10: Exposing Digital Photography

Fall 2015

Instructor: Dan Armendariz
Teaching Fellows: Shelley Westover, Rob McCarthy, Jordan Hayashi, Henry Vega Ortiz
Producer: Jordan Hayashi
Harvard Extension School

http://digitalphotography.exposed/


Watch Out - Tetovo Film Festival

Published by Mendim Idrizi · 2015-04-05T04:53:24+0000

Dear filmmakers and film lovers, 


Starting from today ( April 4th ) period of application for WatchOut 2015 (for the 4th time) is OPENED !!! deadline: May 4th! 
festival will take place 26 to 29 of May 2015 in Tetovo. 
Location of the festival will be in the the garden of communist museum. In that location every night film projections will go on by category. make sure not to miss this festival and pls bring warm clothes for chill nights and mountain breeze smile smile emoticon

http://watchoutfilmfest.com/

 


Share This

Featured Image

More From Fotografet.COM

Shkodra... 2010 Marimanga Rosat Afër vetës Buzeqeshje Kulmi i Xhamisë së Pashës Tetovë Shkodra Prruga Shpella e gajtanit Aquarium beach! Lovely Cat The sunset