About Us

Mirësevini në grupin e fotografëve Shqipëtar.Ky grup ju dedikohet kryesisht fotografëve Shqipëtar që ti publikojne fotografit e tyre,po ashtu është e lejuar që të antarësohen edhe antarë tjer normal adhurues të fotografisë.

Lexoni rregullat me kujdes para se të bashkoheni me këtë grup.

1.Fotografitë që i publikoni të jenë te juajat.
2.Çdo fotografi të ketë nji titull apo përshkrim. 
3.Mos publikoni lidhje marketingu apo reklama te grupeve tjera,gjitha lidhjet që do të postohen prej datës 8 shtatore 2011 do të fshihen
4.Mos fyeni në komente apo dikë personalisht ne grup
5.Lejohet vetëm publikim i fotografive dhe asessi video apo lidhje me galerit e juaja personale ne profile te ndryshme.
6.Nuk lejohet Hapja e Votime apo Sondazh pervec administratorit
7. Publikimi i foto-s lejohet vetem me ngarkim ne group , kurse publikimi si prsh flickr ,500px , x1 , fan page , etc.. ose nga fan page juaj. jan te ndalura repsisht
Nëse nuk mundë të përmbaheni ketyre regullave ju lutem mos u antarësoheni në këtë grup,rregullat e grupit mundë te shtohen apo te largohen vetem nga Administratorët e grupit,nëse Ju falemderit.

Kontakt
info@fotografet.com
info@mendim.com

Administratoret e tanishem
Mendim Idrizi
Besar Leka

Share This

Featured Image

More From Fotografet.COM

Cemi ne Tegaja Malsi Reflektim IMG_20190305_223919_835 Xhamia - Mitrovice Shkodra Panorama Shikim,buzqeshje Thithja e nektarit ne fluturim :-) Pasqyrë Yua (1) Gjurme yjesh ne Rrjoll Train Station Foto e bere ne Leshnice